BİLLGİ

Her konuda bilgi portalı

Ingenico iwe280 Yazarkasa Pos

Ingenico iwe280 Yazarkasa Pos

ingenico iwe280 yazarkasa pos dokunmatik renkli ve zor koşullarla dayanıklı bir ekrana sahiptir. Uzun süreli kullanımlarda ise hassasiyet kaybı olmamaktadır.
Manyetik, temassız kart, akıllı ve nakit ödeme türlerini desteklemektedir. Tüm bankaların puan kazanma, kullanmalarına dahil ortak pos kullanımına uygundur.
Minimal boyutlar, ele rahat oturan tasarımı, renkli dokunmatik ekranı ve 456 gr ağırlığıyla seyyar kullanımlara uygundur.
Türkiye’nin her yerinde soğuk — sıcak fark etmeden çalışır. Dayanıklı dokunmatik ekranında kullanıma bağlı hassasiyet kaybı oluşmamaktadır.
Saniyede 30 satır yazabilmekte olan termal yazıcısıyla benzerlerine kıyasla çok daha hızlıdır. Tek şarj ile minimum 500 işlem gerçekleştirerek en yoğun günlerde dahi üstün performans göstermektedir. 3 milyon satır hafıza kapasitene sahiptir. Elektronik Kayıt Ünitesi ile uzun ömürlüdür.
Standart olarak entegre GPSözelliğiyle konum belirleme ve takip sistemlerine uygun bir şekilde çalışmaktadır. Opsiyonel barkod okuyucu entegre modeliyle stok yönetimi projelerinde konumlandırılmaktadır.
Detaylı bilgi ve sipariş için hızlı yazar kasa ile irtibata geçiniz.